• 15 000 artiklar Över 15 000 artiklar på lager
  • Utleverans samma dag Webborder 30min innan stängning skickas samma dag
  • Lager Vi samarbetar med ledande tillverkare

NAK

NAK Logotype
NAK grundades 1976, i Nantou City, och blev i januari 2002 det första börsnoterade tätningstillverkande företaget i Taiwans historia.Under årens lopp har NAK byggt upp ett väl fungerande försäljningsnätverk och etablerat sitt varumärkes goda anseende över hela världen.

NAK är den ledande tillverkaren av tätningar i Taiwan. De har alltid haft fokus på att bli en världsledande tillverkare av tätningsprodukter, därav det det höga engagemanget på kvalitet och service samt att konstant öka sitt produktsortiment. Detta har gett NAK en given position som en av de mest betydande tätningstillverkarna på världsmarknaden.

NAK finns idag med huvudkontor i Taiwan, med ytterligareen produktionsenhet i Kina och försäljningskontor i Tokyo för den japanska marknaden. NAK har full spårbarhet i tillverkningsprocessen, från gummiblanding till färdig produkt. Under 2008 har en helautomatiserad produktionsprocess implementerats för produktion av högkvalitativa produkter till t ex F1-racing, flyg-, läkemedels-, militära och andra högteknologiska industrier. Företaget är idag kvalitetscertifierat enlig ISO/TS 16949, miljöcertifierade enligt ISO 14001 smt arbetsmiljö-certifierade enligt OHSAS 18001.

NAK Radialtätningar

Exempel på produkter i sortimentet

Kundsupport hjälper dig

Vår kundsupport svarar på alla typer av frågor via telefon, chatt eller e-post.

phone 075-24 24 956

Skicka e-post Skicka e-post

comments Chatta