• 15 000 artiklar Över 11 000 artiklar i lager
  • Utleverans samma dag Webborder 30min innan stängning skickas samma dag
  • Lager Vi samarbetar med ledande tillverkare

Affärs- och köpvillkor

Observera att vi endast säljer till företagskunder, ej privatpersoner.

E-handelsvillkor

Kunden förbinder sig att inte använda Internordics e-handelstjänst på sätt som strider mot lag. Vidare förbinder sig kunden att inte avslöja sitt lösenord för någon obehörig samt att tillse att handling med uppgift om lösenordet förvaras på ett sådant sätt att obehörig inte kan få tillgång till lösenordet.

Kunden ansvarar för eventuella debiteringar i Internordics e-handelstjänst, som uppkommer genom utnyttjande av kundens användarnamn tillsammans med kundens lösenord, fram till dess att kunden anmält spärrning till Kundsupport tel 075-242 42 956. Anslutningen till Internordics e-handelstjänst är personlig och får inte överlåtas till tredje part.

Leveransvillkor

Leveranser sker normalt fritt från vårt lager i Nässjö. Vi använder oss normalt av Postens företagspaket. Fraktdebitering sker enligt gällande prislista, för information om gällande prislista vänligen kontakta kundsupport. Vid andra försändelsesätt debiteras extra kostnader. Övriga leveransvillkor enligt IML 2009 som du hittar här.

Vid fraktskadat gods ska synlig fraktskada alltid anmälas direkt till chauffören vid mottagandet, oavsett vilken transportör som används. Anmälan ska även ske till den speditör som använts. Vid ej synlig skada, så kallad "uppackningsskada" ska anmälan alltid ske till den speditör som använts. Anmälan kan göras inom 7 dagar efter att godset ankommit. Emballage och fraktdokument måste sparas tills speditören aviserar att det ej behövs längre eller att ärendet är avslutat. Vi önskar ett foto på skadan samt en kopia på anmälan alternativt ett ärendenummer om vi ska hjälpa till att ställa krav mot speditören.

Betalningsvillkor

Normal kreditprövning sker för nya kunder. I övrigt gäller 30 dagars betalningstid efter fakturadatum. Dröjsmålsränta debiteras enligt räntelagen.

Priser

Våra priser baseras på respektive produkts ursprungsvaluta. Vid valutaavvikelser på mer än 2,25 % sker automatiskt tillägg/avdrag. Alla priser är exklusive moms.

Prisjusteringar från och med 1 nov 2022. Läs mer här.

Fr.o.m. 25 mars 2024 gäller administrationsavgift på 250 SEK vid ordervärde under 250 SEK. Detta med anledning av att vi gemensamt kan skapa en mer hållbar logistik och bra köpvanor där vi genom att planera inköp och minimera antalet leveranser kan minska påverkan på miljön. 

Kundsupport hjälper dig

Vår kundsupport svarar på alla typer av frågor via telefon eller e-post.

phone 075-24 24 956

Skicka e-post Skicka e-post