• 15 000 artiklar Över 11 000 artiklar i lager
  • Utleverans samma dag Webborder 30min innan stängning skickas samma dag
  • Lager Vi samarbetar med ledande tillverkare

Vårt erbjudande - Mer än bara en produkt

Internordic är ett företag med stor erfarenhet av att hjälpa tillverkande företag med effektiva lösningar för utveckling i många olika typer av applikationer. Vi sätter fokus på dina behov som kund, oavsett om det handlar om en teknisk utmanande produkt eller behov av unika upplägg för logistik och paketering. Vi är stolta över att samarbeta med de främsta, väl utvalda, tillverkarna inom respektive produktområde.

produkter
produkt
Möte vid bord
kompetens
lagerarbetare
logistik
instrument
tjÄnster

Produkt

Ett starkt sortiment inom olika produktområden

Standardsortiment
Ett stort och brett sortiment är en av våra absoluta styrkor med vårt produkterbjudande

Kundunika lösningar
Innovation och utvecklingsmöjligheter direkt i kundprojekt som skapar kundunika produktlösningar.

Kompetens

Produktutveckling
Vår kompetens och erfarenhet, tillsammans med ett stort nätverk av tillverkare ger oss möjligheten till utveckling av produkter där vi tillsammans med kund kan lösa de mest komplexa produktlösningarna inom varje bransch. Rätt lösning från oss skapar hållbarhet genom ökad prestanda, längre livslängd och därmed mindre service & underhåll.

Teknisk support

Oavsett om det handlar om att välja rätt produkt, val av material eller behovet av mer teknisk problemlösning finns vi med och stöttar med vår expertis och erfarenhet.

Utbildning
Vi vill dela vår kunskap med dig! Vi erbjuder er ökad kompetens i både teoretisk och praktisk utbildning, där vi riktar oss med olika innehåll efter era olika roller och behov inom verksamheten.

Ett möte mellan människor på Internordic

Logistik

Lagerlösningar
Hantering av lagerhållning med möjlighet till säkerhetslager av era produkter. Snabba och smidiga leveranser som kan ske med täta intervall efter kundens behov.

Paketeringslösningar
Vi kan göra packsatser eller andra typer av ompaketeringar för att förenkla logistiken.

Sourcing
Vi har nätverk för att hitta rätt typ av leverantörer och tillverkare, vi kan hjälpa till att minska antalet leverantörer genom att vi samlar leveranserna till oss och sampaketerar.

Tjänster

Prototypframtagning
Möjligt för er att testa och utvärdera idéer i praktiken innan ni går vidare till produktion. Det sparar tid och resurser och ger er ökad trygghet i era beslut.

Montering
Vi monterar en sammansatt produkt bestående av flera komponenter från olika tillverkare eller plockar ihop en packsats där du får en komplett kvalitetssäkrad lösning som också underlättar er hantering.

Hemsida & E-handel
Digital plattform för att ta del av produkter och information alla timmar på dygnet. E-handel för kunder som önskar lägga sina ordrar smidigt själva. Eget inlogg med bl.a. tillgång till orderhistorik, avtalade priser, lagerstatus och ritningsunderlag.

produkt på Internordic
Kundsupport hjälper dig

Vår kundsupport svarar på alla typer av frågor via telefon eller e-post.

phone 075-24 24 956

Skicka e-post Skicka e-post