• 15 000 artiklar Över 15 000 artiklar på lager
  • Snabba leveranser Webborder innan 16:00 skickas samma dag
  • Lager Vi samarbetar med ledande tillverkare

Arbeta hos oss

Vad kul att du är intresserad av att arbeta hos oss! Nedan listar vi de tjänster som finns lediga just för tillfället. 


Internordic säljer lagerlösningar, tätningar och låselement till den seriemässigt tillverkande industrin. Vårt huvudkontor och lager ligger i Nässjö. Vi är totalt 36 anställda och omsätter ca 120 MSEK.  Internordic ingår i OEM-International som är ett av Europas ledande teknikhandelsföretag med 34 rörelsedrivande enheter i 14 länder. Läs mer på www.internordic.com


Säljmöte
Teknisk säljare

Är du en teknisk person som gillar att möta människor och som tycker att det är KUL med försäljning och relationsbyggande? Fortsätt läsa – det här kan vara något för dig!

Vi på Internordic söker en Teknisk säljare med ansvar för vårt distrikt Västra Sverige. Tjänsten avser affärsområdet Tätningar & Låselement som marknadsför och säljer alla typer av tätningar såsom hydraulik- och radialtätningar, o-ringar men också kundanpassade lösningar samt låselement. Rollen innefattar självständigt och stimulerande säljarbete där du verkar mot den seriemässigt tillverkande industrin i Sverige där du blir du en viktig medarbetare i ett starkt och expansivt företag. Du planerar och genomför kundaktiviteter som levererar ökning av både försäljning och köpande kunder. Placeringsort för tjänsten är i Nässjö.

Kan vi vara en bra match? Vi vill jobba med dig som har en teknisk utbildning eller motsvarande teknisk erfarenhet. Har du tidigare arbetat inom konstruktion eller industri? – Toppen, det ser vi mycket positivt på! Vi tror även att du har jobbat med relationsförsäljning B2B, gärna med liknande produkter där du har dokumenterat goda resultat. Word, Excel och Powerpoint är inga problem för dig och du hanterar svenska & engelska i såväl tal som skrift. Körkort B är ett krav.

Är en hög aktivitetsnivå, målfokus och uthållighet tydliga egenskaper hos dig? Men också struktur, stark drivkraft och god självkännedom? Perfekt! För att leverera i rollen som Teknisk säljare trivs du i sociala situationer, har lätt för att skapa förtroende och bygga relationer samtidigt som du alltid sätter kunden i fokus genom att se lösningen på deras problem. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Det här är tjänsten för dig som tänker JA, JA & JA när vi säger teknisk försäljning, högt kundfokus och god sammanhållning. Vill du bli en av oss?

I den här rekryteringen samarbetar vi med Ny Position som arbetar med rekrytering av ledande befattningar och specialister. För mer information om tjänsten kontakta Jeanette Boström eller Annika Quennerstedt på 0140-300 25. Du söker tjänsten via www.nyposition.se, där du registrerar ditt CV och kopplar din ansökan till tjänsten. Vi önskar din ansökan senast 15 januari.

Trainee som sitter vid sitt skrivbord
Traineeutbildning för att bli Teknisk säljare eller Produktansvarig

Vill du arbeta som Teknisk säljare eller Produktansvarig i ett expansivt företag?
Då ska du söka tjänsten som Trainee på Internordic. Vi har skapat ett 6 månaders utbildningsprogram som ger en bra grundkunskap för en kommande tjänst som Teknisk säljare eller Produktansvarig inom vår organisation.
Utbildningen pågår i ca 6 månader och består av följande delar:
- En introduktion i företaget som ger dig kunskap om Internordic, vårt arbetssätt och våra verktyg. 
- Produktutbildningar i flera steg.
- Arbete på vårt lager en tid med de arbetsuppgifter som finns där.
- Arbete på vår Kundsupport. Detta ger en bra utbildning i applikationer och viktiga kundfrågor.
- Sam besök med våra säljare för att få förståelse för säljarbetet, hur kundbesök går till mm.
- Projektarbete på Sälj-, Produktansvar- eller Marknadsavdelningen.

Målsättningen är att du efter genomförd utbildning skall erbjudas en tjänst inom företagets Sälj- eller Produktansvarsorganisation.

Har du intresse och profil för att bli säljare? Har du teknisk utbildning eller motsvarande erfarenhet? Är du under 25 år? Och vill ha ett intressant tekniskt arbete i ett expansivt säljbolag?

Då tycker vi att du skall söka eller höra av dig till oss!
Placeringsort för tjänsten är i Nässjö. Lämna din ansökan redan idag om du vill bli en del av ett stabilt företag där kunden och medarbetaren är i fokus! Vi genomför rekryteringsarbetet löpande. För mer information, eller för att söka tjänsten kontakta Joakim Värn som arbetar som Marknadsgruppchef på Affärsområde Lager. Tel: 076-535 27 73, eller på e-mail: [email protected]

Skulle det inte finnas några lediga tjänster för stunden är du alltid välkommen att kolla hos något av våra systerbolag OEM ElectronicsOEM Motor, OEM Automatic, Telfa, Electro elco eller Batteripoolen. Följ oss även gärna på Facebook och Linkedin för att inte missa någon av våra lediga tjänster.
Kundsupport hjälper dig

Vår kundsupport svarar på alla typer av frågor via telefon, chatt eller e-post.

075-24 24 956

Skicka e-post

Chatta