LS

LS Logotype
LS är en av världens ledande tillverkare av ledlager och länkhuvud. Vi säljer även axialledlager och vinkelkontaktledlager från LS. 

Företaget, som bildades 1958, har kontor och fabrik med ca 1 000 anställda i Zhanghou, mellan Honkong och Shanghai. De har ett brett sortiment med 3 000 olika typer och en årlig produktion av 15 miljoner led- och länklager.

Årsomsättningen är cirka 650 miljoner SEK, varav cirka hälften säljs export.Företaget är noterat på Shanghaibörsen. LS har kvalitets- och miljösystem som är certifierade enligt ISO/TS1649, VDA6, ISO17025,TüV-Cert. och ISO14001. Har dessutom ett omfattande forskningsinstitut för led- och länklager i Kina.
Bland alla typer som LS tillverkar utmärker sig en unik ”Long-Life”- variant som på ett enkelt och effektivt sätt avsevärt förlänger brukbarhetstiden och kapaciteten på produkten. LS tillverkar även ett brett sortiment av produkterna i rostfritt med en god tillgänglighet på dessa produkter.Företag som använder led och länklager från LSBland referenserna finns ett flertal kända företag som t ex Caterpillar, Daimler Benz, Linde, Steyer, SKF, Hägglund Drives, Kalmar truck, Scania och Stacke Hydraulik.http://www.ls.com.cn/

Kundsupport hjälper dig

Vår kundsupport svarar på alla typer av frågor via telefon, chatt eller e-post.

075-24 24 940

Skicka e-post

Chatta