• 15 000 artiklar Över 15 000 artiklar på lager
  • Utleverans samma dag Webborder innan 16:00 skickas samma dag
  • Lager Vi samarbetar med ledande tillverkare
  • Mer om OEM Automatic Sverige OBS! Vi har stängt fredagen 27/5

LS

LS Bearings
LS är en av världens ledande tillverkare av ledlager och länkhuvud. Vi säljer även axialledlager och vinkelkontaktledlager från LS.
Företaget, som bildades 1958, har kontor och fabrik med ca 1 000 anställda i Zhangzhou, mellan Hongkong och Shanghai. De har ett brett sortiment med 3 000 olika typer och en årlig produktion av 15 miljoner led- och länklager. 

Årsomsättningen är cirka 650 miljoner SEK, varav cirka hälften säljs export. Företaget är noterat på Shanghaibörsen. LS har kvalitets- och miljösystem som är certifierade enligt IATF 16949, VDA6, ISO17025,TüV-Cert. och ISO14001. Har dessutom ett omfattande forskningsinstitut för led- och länklager i Kina. 

Bland alla typer som LS tillverkar utmärker sig en unik ”Long-Life”- variant som på ett enkelt och effektivt sätt avsevärt förlänger brukbarhetstiden och kapaciteten på produkten. LS tillverkar även ett brett sortiment av produkterna i rostfritt med en god tillgänglighet på dessa produkter. Bland referenserna finns ett flertal kända företag som t ex Caterpillar, Daimler Benz, Linde, Steyer, SKF, Hägglund Drives, Kalmar truck, Scania och Stacke Hydraulik. http://www.ls.com.cn/
LS Gruppbild av Ledlager och Länkhuvuden
Kundsupport hjälper dig

Vår kundsupport svarar på alla typer av frågor via telefon, chatt eller e-post.

075-24 24 956

Skicka e-post

Chatta