• 15 000 artiklar Över 11 000 artiklar i lager
  • Utleverans samma dag Webborder 30min innan stängning skickas samma dag
  • Lager Vi samarbetar med ledande tillverkare

LS

LS Bearings
LS är en av världens ledande tillverkare av ledlager och länkhuvud. Vi säljer även axialledlager och vinkelkontaktledlager från LS.
Företaget, som bildades 1958, har kontor och fabrik med ca 1 000 anställda i Zhangzhou, mellan Hongkong och Shanghai. De har ett brett sortiment med 3 000 olika typer och en årlig produktion av 15 miljoner led- och länklager. 

Årsomsättningen är cirka 650 miljoner SEK, varav cirka hälften säljs export. Företaget är noterat på Shanghaibörsen. LS har kvalitets- och miljösystem som är certifierade enligt IATF 16949, VDA6, ISO17025,TüV-Cert. och ISO14001. Har dessutom ett omfattande forskningsinstitut för led- och länklager i Kina. 

Bland alla typer som LS tillverkar utmärker sig en unik ”Long-Life”- variant som på ett enkelt och effektivt sätt avsevärt förlänger brukbarhetstiden och kapaciteten på produkten. LS tillverkar även ett brett sortiment av produkterna i rostfritt med en god tillgänglighet på dessa produkter. Bland referenserna finns ett flertal kända företag som t ex Caterpillar, Daimler Benz, Linde, Steyer, SKF, Hägglund Drives, Kalmar truck, Scania och Stacke Hydraulik. http://www.ls.com.cn/
LS Gruppbild av Ledlager och Länkhuvuden

Exempel på produkter i sortimentet

Kundsupport hjälper dig

Vår kundsupport svarar på alla typer av frågor via telefon eller e-post.

phone 075-24 24 956

Skicka e-post Skicka e-post