• 15 000 artiklar Över 15 000 artiklar på lager
  • Utleverans samma dag Webborder innan 16:00 skickas samma dag
  • Lager Vi samarbetar med ledande tillverkare

COB

COB är en av Kinas ledande tillverkare av glidlagerbussningar i metall, och har ett nära samarbete med ledande materialforskningsinstitut i Shanghai.
COB grundades 1992 och är en stor leverantör till inhemsk fordonsindustri samt exporterar idag produkterna över hela världen. De har 900 anställda med kontor och två fabriker i Shanghai där ca 50 miljoner bussningar produceras årligen varav ca 60 % exporteras.

COB har ett brett sortiment av bussningar i metall med typer och dimensioner i flera tusen olika varianter och med ett flertal typer som är miljöanpassade och tillverkas i enlighet med EU-direktivet 2002/95EF (RoHS). Bland de utmärkande produkterna märks bl. a en bussning med integrerade tätningar, samt extra hårda rullade bussningar i bronslegering. Stor flexibilitet vad gäller standard och kundanpassning, både gällande dimensioner, längder, smörjspår och material. 

COB är stor leverantör till bl. a fordons- och flygplansindustrin. Bland kända applikationer märks Shanghai Maglev, snabbtåget som svävar på och drivs av magnetteknik. COB är certifierade enligt QS9000, ISO-9002, VDA 6.1, IATF 16949 och ISO-14001. Bland de mer välkända referenserna är Caterpillar, Komatsu, John Deere, Volkswagen och Berco, som är en av världens största tillverkare av larvfötter.
Kundsupport hjälper dig

Vår kundsupport svarar på alla typer av frågor via telefon, chatt eller e-post.

075-24 24 956

Skicka e-post

Chatta