• 15 000 artiklar Över 15 000 artiklar på lager
  • Utleverans samma dag Webborder 30min innan stängning skickas samma dag
  • Lager Vi samarbetar med ledande tillverkare

COB

COB är en av Kinas ledande tillverkare av glidlagerbussningar i metall, och har ett nära samarbete med ledande materialforskningsinstitut i Shanghai.
COB grundades 1992 och är en stor leverantör till inhemsk fordonsindustri samt exporterar idag produkterna över hela världen. De har 900 anställda med kontor och två fabriker i Shanghai där ca 50 miljoner bussningar produceras årligen varav ca 60 % exporteras.

COB har ett brett sortiment av bussningar i metall med typer och dimensioner i flera tusen olika varianter och med ett flertal typer som är miljöanpassade och tillverkas i enlighet med EU-direktivet 2002/95EF (RoHS). Bland de utmärkande produkterna märks bl. a en bussning med integrerade tätningar, samt extra hårda rullade bussningar i bronslegering. Stor flexibilitet vad gäller standard och kundanpassning, både gällande dimensioner, längder, smörjspår och material. 

COB är stor leverantör till bl. a fordons- och flygplansindustrin. Bland kända applikationer märks Shanghai Maglev, snabbtåget som svävar på och drivs av magnetteknik. COB är certifierade enligt QS9000, ISO-9002, VDA 6.1, IATF 16949 och ISO-14001. Bland de mer välkända referenserna är Caterpillar, Komatsu, John Deere, Volkswagen och Berco, som är en av världens största tillverkare av larvfötter.

Exempel på produkter i sortimentet