IBEC

IBEC Logotype

Internordic har arbetat med produkter från Kina i över 20 år. Sedan år 2000 har Internordic dessutom ett bolag, IBEC, i Cixi strax söder om Shanghai. IBEC är Internordics logistik- och kvalitetscenter för stora delar av inköpen som görs i Kina.

Läs avsnittet om IBEC från vår senaste katalog

Ladda ner

IBEC säkrar kvalitén

I denna verksamhet finns det cirka 20 anställda. Det är inköpare, mättekniker, kvalitetstekniker och lagerpersonal. Här utvärderas leverantörer och produkter som kontrolleras mot specifikation, även ompackningar kan göras mot speciella kundönskemål. Märkning och spårbarhet, där fabrik och produktionstid identifieras, finns på såväl förpackningen som på varje enskilt lager.

IBEC är certifierat enligt ISO 9001-2000 och jobbar i stora delar även efter TS- standarden 16949. Dokumentation gällande produkter från Kina är oerhört viktig och noggrann för både leverantör och kunder. En stor investering i nya digitala mätverktyg har gjorts hos IBEC. En investering som underlättar och förbättrar dokumentationen av alla mätresultat. Detta som ett led att ständigt hjälpa leverantörerna att utveckla sin tillverkningsprocess. Det har även gjorts en stor renovering och anpassning av IBEC:s lokaler för att bättre tillgodose de behov som finns.

I Nässjö finns Internordics SQA-Supplier Quality Assurance. Internordics SQA arbetar med att välja ut leverantörer, alternativt hjälpa befintliga leverantörer, att bygga upp förmågan att leverera en vara eller tjänst som kommer att tillfredsställa Internordics kunders behov.

Underleverantörer till bilindustrin

Internordic och IBEC har under den senaste tiden attraherat fler och fler underleverantörer till bilindustrin. Detta har gett Internordic ett tydligt kvitto på de ansträngningar som gjorts gällande kvalitetsförbättringar, ett kvitto som i sin tur även sporrar för att jobba vidare i samma anda.
 

Företag som använder produkter från IBEC

Bland IBEC-kunderna finns bland annat ledande tillverkare inom fordonsindustrin, trädgårdsmaskiner, truckar, hushållsmaskiner och industriportar.

http://www.ibec.cn

Kundsupport hjälper dig

Vår kundsupport svarar på alla typer av frågor via telefon, chatt eller e-post.

075-24 24 940

Skicka e-post

Chatta