• 15 000 artiklar Över 15 000 artiklar på lager
  • Utleverans samma dag Webborder 30min innan stängning skickas samma dag
  • Lager Vi samarbetar med ledande tillverkare

Kastas

Kastat är en tillverkare av tätningar följ för att läsa
Kastas är idag en av världens ledande tillverkare av hydraulik- och pneumatiktätningar. De förser ca 70% av den inhemska marknaden med sina produkter och har en export på mer än 50% till 45 olika länder runt om i världen.

Kastas grundades 1981 och har huvudkontor, fabrik och lager beläget i Izmir, Turkiet. Högsta prioritet för Kastas är produktutveckling av både befintliga och nya produkter samt att ha en hög kundservice.

Kastas sortiment av kolv- och  kolvstångstätningarstyrringar och avstrykare är i det närmaste komplett. Dessa tätningar tillverkas i gummimaterial som NBRvävarmerat NBR, Flourgummi och diverse plastmaterial som PU, POM och TPU. Tillverkning sker med den senaste tillverkningstekniken inom formsprutning, vakuumpressar och avlägsnande av grader genom nedkylningsprocess etc. Tillsammans med kund kan Kastas finna unika tätningslösningar för applikationer med mycket låga såväl som extremt höga tryck (upp till 1000 bar). De är idag kvalitetscertifierade enligt både ISO 9001:2000 och ISO/TS 16949:2002.

Kastas hydrualik- och pneumatiktätningar

Exempel på produkter i sortimentet

Kundsupport hjälper dig

Vår kundsupport svarar på alla typer av frågor via telefon, chatt eller e-post.

phone 075-24 24 956

Skicka e-post Skicka e-post

comments Chatta