• 15 000 artiklar Över 11 000 artiklar i lager
  • Utleverans samma dag Webborder 30min innan stängning skickas samma dag
  • Lager Vi samarbetar med ledande tillverkare

Strömsholmen - ett tätt samarbete

På Internordic strävar vi alltid efter att bygga långsiktiga relationer med våra kunder. Ett tätt och nära samarbete är utvecklande för både oss och kunden. Låt oss därför presentera Strömsholmen – ett framgångsrikt företag vars resa bara verkar fortsätta och där vi får vara en del.

Strömsholmens Christer Svensson

2014 var ett rekordår för Strömsholmen. 95 % av omsättningen ligger på export och företaget ökade på alla exportmarknader. För att möta den ökade efterfrågan nyanställdes 50 personer bara under det året! Redan under 2012 valde de amerikanska ägarna Barnes Group Inc. att investera i en utbyggnad av fabriken med 3500 kvm. Idag utnyttjas den dygnets alla timmar.

Nytt produktsegment

Bilindustrin och dess verktygsbyggare är den stora kundkategorin för Strömsholmen. Det är här man hittar de flesta av Ströms- holmens gasfjädrar. De senaste 4-5 åren har en ny produktgrupp, gashydrauliska system, utvecklats för tunga terränggående fordon. En växande marknad som man hoppas mycket på.

En av Strömsholmens äldsta leverantörer

Internordic är en av Strömsholmens äldsta leverantörer. Sedan många år levererar vi framförallt O-ringar och bussningar till företagets gasfjädrar. De flesta av artiklarna är standardprodukter men vi levererar även några kundspecifika produkter.Vår styrka som leverantör är vår produktbredd och att vi samarbetar med flera världsledande leverantörer. Vi levererar idag artiklar från båda våra affärsområden.

"En leverantör som håller hög servicenivå- precis vad vi vill ha!"

O-ringar

Vi ställde frågan till Christian Svensson vad det är som gör Internordic till en bra leverantör?

-Vi ställer hårda krav på våra leverantörer. Det är främst tre saker vi tittar på:

  • Kvalitetet på produkterna
  • Leveranssäkerheten
  • Kostnadseffektivitet

Internordic är duktiga på att leverera snabbt och i utsatt tid. Att det är möjligt är mycket tack vare det säkerhetslager som Internordic byggt upp i Nässjö. Vi jobbar i princip dygnet runt på Strömsholmen och för att kunna vara riktigt kostnadseffektiva vill vi ha så få stopp i vår produktion som möjligt. Kan vi då få snabba leveranser - beställning före 16.00 och leverans nästa dag med en hög och jämn produktkvalitet har vi möjlighet att uppnå detta.

 

Bild på strömsholmens anläggning i Tranås

SNABBFAKTA

Strömsholmen AB utvecklar, tillverkar och marknadsför KALLER gasfjädrar och gashydrauliska system för pressverktyg och tunga terränggående fordon. Den första gasfjädern lanserades 1983. Sedan många år är företaget världs- ledande i sin bransch med en export- andel på hela 95 procent. Idag består Strömsholmen av elva bolag och företaget ingår som en självständig del i Barnes Group Inc. i USA (NYSE:B). Strömsholmen har distributörer i 46 länder, 430 anställda i åtta länder och omsätter närmare 900 miljoner kronor - med god lönsamhet.

Kundcase
Kundsupport hjälper dig

Vår kundsupport svarar på alla typer av frågor via telefon eller e-post.

phone 075-24 24 956

Skicka e-post Skicka e-post