• 15 000 artiklar Över 11 000 artiklar i lager
  • Utleverans samma dag Webborder 30min innan stängning skickas samma dag
  • Lager Vi samarbetar med ledande tillverkare

BELOS REDSKAPSBÄRAREN SOM HÅLLER RENT PÅ GATOR OCH TORG

Vi fortsätter att presentera flera av våra spännande kunder som vi har nöjet att arbeta tillsammans med.Kärcher Belos AB och Internordics samarbete går tillbaka minst 20 år i tiden.

HUR LÄNGE HAR INTERNORDIC VARIT ER LEVERANTÖR?

Det var jag tvungen att kolla upp, eftersom jag själv inte funnits på företaget lika länge som Internordic varit vår leverantör. Det jag fick besked om är att samarbetet med Internordic går tillbaka minst 20 år i tiden, till den tiden då Belos ägdes av Stiga/Monark. Vårt samarbete har utökats under åren.

VILKA PRODUKTER LEVERERAR VI TILL ER?

Idag köper vi ledlager, glidlager, vinkellänkar, ”protection cap” och bussningar. Den viktigaste och mest utsatta platsen i en redskapsbärare är i midjestyrningen. Där ställs det höga krav på lagret och därför har vi valt ett ”longlife-lager” med en GS-tätning på den positionen.


VI KRÄVER HÖG TEKNISK KOMPETENS

Eftersom vi på Kärcher Belos jobbar mycket med produktutveckling så behöver vi en partner som har den höga tekniska kompetens som krävs för att vara med i utvecklingsprocessen. Vi behöver en partner som kan föreslå de mest lämpade produkterna för våra applikationer. Närheten till Internordic är definitivt en fördel för oss. Vi har möjligheten att snabbt kalla till ett möte hos oss och problemlösningen går därmed mycket snabbare.


VI KAN LITA PÅ SERVICEN

Tryggheten i att kunna lita på att vi får våra produkter levererade i tid är viktig. Tillsammans med Internordic indikerar vi en årsvolym och sedan hålls ett säkerhetslager i Nässjö som säkerställer att vi kan få snabba leveranser om det krisar. Kärcher är en stor koncern så när det gäller reservdelar till våra maskiner hålls dessa på ett servicelager i Tyskland varifrån delarna skickas ut till alla länder. Det ska finnas reservdelar till alla maskiner som är yngre än 15 år. Det innebär att Internordic även levererar dit.


DET KÄNNS TRYGGT ATT PRODUKTERNA KONTROLLERAS AV INTERNORDICS EGET TESTLABB I KINA

Ett annat skäl till att vi är så nöjda med Internordic är att kvaliteten på produkterna är så bra. Våra produkter tillverkas i Kina och det är i huvudsak kundanpassade standardlösningar. Internordic har ett logistik- och kvalitetscenter för stora delar av inköpen som görs i Kina. Här testas och kontrolleras våra produkter innan de levereras till oss. Det känns tryggt.


PROAKTIVITET GILLAR VI

Vi värdesätter att vår egen kontaktperson hos Internordic alltid är proaktiv och ligger på. Han ser till att vi inte glömmer att beställa våra produkter i tid så att vi inte hamnar i tidsnöd i produktionen.

 

Kundcase
Kundsupport hjälper dig

Vår kundsupport svarar på alla typer av frågor via telefon eller e-post.

phone 075-24 24 956

Skicka e-post Skicka e-post