• 15 000 artiklar Över 11 000 artiklar i lager
  • Utleverans samma dag Webborder 30min innan stängning skickas samma dag
  • Lager Vi samarbetar med ledande tillverkare
Samarbete Saltängen 1

Ett samarbete med Saltängen - en mekanisk verkstad

Internordic har nu under 2022 påbörjat ett närmare samarbete med Saltängen. En mekanisk verkstad som arbetar med allt ifrån inspektion till revision och som idag anlitas av många ledande kunder inom industri- och byggföretag. En projektpartner där vi tillsammans ser att vi med våra gemensamma kompetenser och lösningsorienterade arbetssätt kan skapa ett unikt erbjudande ut till kunderna. 

Att leverera en helhetslösning

Saltängen grundades redan 1950 och verksamheten som gått i flera generationer har fört med sig den struktur, kapacitet och kompetens som gör dem till en komplett projektpartner. Deras breda närvaro inom flera olika affärsområden, samt att ständigt föra utvecklingen av verksamheten framåt, gör dem till ett företag med bred kompetens och mycket erfarenhet. Exempel på affärsområden är Energi & Process, Bygg & Smide, Anläggnings- och Tillverkningsindustrin.

Företagsnytt

Ett samarbete som tillför något mer

Tillsammans med Internordics kompetens och breda utbud inom lager, tätningar, låselement och linjära produkter kan vi tillsammans med Saltängen se ytterligare en dimension i vår ambition att alltid skapa rätt kundanpassade lösningar till våra kunders applikationer.

Tryggheten med vår lagerhållning av produkter i Sverige bidrar ytterligare till en effektiv och snabb tillgänglighet. Vi har också möjlighet att snabbt producera prototyper och mindre volymer av produkter för att tillsammans med kund utvärdera och anpassa just efter de unika förhållanden som finns i verksamheterna.

Vårt samarbete med Saltängen kommer märkas genom att vi kan ta oss an kundprojekt gemensamt för att skapa bästa förutsättningar att få den mest optimala lösningen utvärderad, levererad, monterad och kontrollerad.
citat samarbete

Olika industrier, lika höga krav

Industrier kan se väldigt olika ut med olika förutsättningar och utmaningar, men gemensamt för många är att de ställs inför krävande miljöer! Internordic utvecklar ständigt nya kundanpassade lösningar och vi breddar sortimentet där vi alltid är lyhörda inför kundens olika behov. 

Saltängen är tydliga med att de ser många möjligheter i samarbetet med Internordic. Framförallt en ökad teknisk kunskap i kombination med de anpassade produktlösningar Internordic optimerar för smartare och effektivare verksamheter. 

Vi ser fram emot många kundprojekt tillsammans! 

Läs mer...

Content image_techknow_ils
Läs mer om lagerlösningar med vår ILS-teknologi®.
Har du frågor?
Profilbild Internordic MattiasMattias Jonestad

Produkt- & applikationsingenjör

075 - 24 24 016

Skicka e-post Skicka e-post

Kundsupport hjälper dig

Vår kundsupport svarar på alla typer av frågor via telefon eller e-post.

phone 075-24 24 956

Skicka e-post Skicka e-post