• 15 000 artiklar Över 11 000 artiklar i lager
  • Utleverans samma dag Webborder 30min innan stängning skickas samma dag
  • Lager Vi samarbetar med ledande tillverkare
hej mattias artikel

Säg hej till Mattias Jonestad

Som produkt -och applikationsingenjör är Mattias arbete mycket varierande. I hans roll innebär det att han bl.a. är ute hos våra kunder och hjälper till med produktval och anpassade lösningar. Här svarar Mattias på några frågor om vad hans arbete innebär där han också betonar vikten av att vara ödmjuk och lyhörd inför kundens verksamhet och den kunskap de själva har. Att Mattias har mycket kunskap och är en problemlösare, det framgår tydligt.

Vad är din roll idag och hur länge har du arbetat på Internordic?

Jag har varit anställd cirka 5 år nu som produkt- och applikationsingenjör. I min roll innebär det att jag bl.a. är med ute hos våra kunder och hjälper till med produktval och anpassade lösningar. Jag kan vara med i allt ifrån den lilla detaljen till att själv göra kompletta prototyper. Det är inte många som vet att Internordic själva också kan tillverka och kvalitetssäkra egna kundunika lösningar. Styrkan med detta är att vi är flexibla, har korta ledtider och enkelt kan göra anpassningar allt eftersom.

Vad är det bästa med din roll på Internordic?

Frihet och applikationsvariation. Ena dagen sitter man och pratar om ett gaffelställ som är till en hjullastare, nästa dag en Internordic-patenterad lösning till virkestorkar i ett sågverk och tredje dagen sitter jag och klurar på en standardbussning till en hårborttagningsmaskin. Ja minst sagt varierande!

Företagsnytt

När är du som mest nöjd efter en arbetsdag?

När kunden känner sig trygg i att jag helhjärtat, med all min erfarenhet, expertis och envishet, gör allt jag kan för att utvärdera och lösa ett problem i deras applikation. Jag vill alltid veta att kunderna får den mest optimala lösningen till just deras verksamhet och det engagemanget uppskattas jättemycket.   

Vilka tre egenskaper hos dig tror du kunden värderar högt och varför?

Nyfiken, ödmjuk och tekniskt intresserad. Ödmjukhet måste jag ändå säga är den största delen! Jag möter så många olika personer när man är ute hos kund. Ena dagen får man ett hjärtligt bemötande och nästa kan man mötas av en frostig stämning för att någonting inte fungerar som man vill. Kunden känner sin egen verksamhet bäst och att mötas tillsammans med allas våra erfarenheter kan ibland vara utmanande. Så ödmjukhet gäller egentligen för oss alla, det blir så mycket enklare och roligare.

citat mattias
Profilbild Internordic Mattias
Kontakt till mattias
Produkt -och Applikationsingenjör
075 - 24 24 016 075 - 24 24 016
mattias.jonestad@internordic.com Skicka e-post
Har du frågor?
Profilbild Internordic MattiasMattias Jonestad

Produkt- & applikationsingenjör

075 - 24 24 016

Skicka e-post Skicka e-post

Kundsupport hjälper dig

Vår kundsupport svarar på alla typer av frågor via telefon eller e-post.

phone 075-24 24 956

Skicka e-post Skicka e-post