• 15 000 artiklar Över 11 000 artiklar i lager
  • Utleverans samma dag Webborder 30min innan stängning skickas samma dag
  • Lager Vi samarbetar med ledande tillverkare
Friskvårdssatsning med Friskis & Svettis

Friskvårdssatsning för personalen

Nu satsar vi på ett helt nytt spännande upplägg med träning på planerad arbetstid. Detta för att möjliggöra för alla att ge tid till rörelse och aktivitet där var och en kan hitta sin egna balans mellan jobb, träning, aktiv vila, kost och sömn.

Företagsnytt

Att må bra, både i kropp och knopp

Internordic har alltid lagt stor vikt vid att våra anställda ska må bra i sin hälsa, där alla t.ex. har hälsokontroll med uppföljning hos företagshälsan och möjlighet att utnyttja ett friskvårdsbidrag.

Nu tar vi vår friskvård ytterligare ett steg till!

För vi är övertygade om att välmående är helt avgörande för att vara på topp, både i sin arbetsprestation men också för att känna sig stark och ha energi till att vara sitt bästa jag, varje dag!  

Att hitta tid och inspiration till sin träning

För en tid tillbaka sedan var det en kollega på Internordic som började fundera, som hade hört att det börjar bli vanligare och vanligare med träning på arbetstid, och ställde företaget frågan om det är något vi skulle kunna få till här hos oss på Internordic.

Kollegan, likt många andra, upplever behovet av att hitta tid till träning och aktiv rörelse då det många gånger är en utmaning att få till i vardagen, speciellt under den mörkare och kallare säsongen då inspirationen och tröttheten ofta tar över. Det kan vi nog många känna igen oss i.

Friskvård på arbetstid för att alla ska få möjlighet till träning

Ny satsning där alla kan vara med 

Vi har tagit fram ett nytt friskvårdsupplägg där grunden till att genomföra detta är att alla ska kunna delta, på ett eller annat sätt, utefter sina egna förutsättningar och mål. 
Syftet är också att inspireras, utmana sig själv och testa på olika träningsformer, hitta nya träningsrutiner och att avsätta tid till att träna. Att utföra dessa träningspass alla kollegor tillsammans hjälper oss att stötta varandra samtidigt som vi stärker vår gemenskap och gruppdynamik.

Till vår hjälp har vi Friskis & Svettis och satsningen kommer pågå under hela våren. Just för att detta inte bara ska bli en engångsgrej utan bygga något hållbart över tid.

I januari kickade vi nu igång med en föreläsning av Friskis PT, Magnus Johansson som pratade om hur man kan tänka kring balans mellan träning, kost, vila och att sätta rimliga och realistiska mål och hur de målen naturligt ska kunna förändras i perioder. Att den viktigaste träningen är den som blir gjord och därmed inte underskatta de små träningstillfällena. Då många av oss sitter på kontor hela dagarna fick vi lite tips på rörelser för skuldror, nacke och rygg. Sedan var det dags att byta om till träningskläder innan vi intog träningssalen med ett cirkelpass tillsammans. Alla efter sin egna förmåga, det kan vi inte vara nog så tydliga med! 

Under våren fram till sommaren kommer vi tillsammans fortsätta med att få testa på lite olika pass, både gym, spinning, yoga, gympa och multifys. De som inte kan vara med av olika anledningar har alltid valmöjligheten att vara på gymmet eller gå en gemensam promenad. 

 

Tillfällig förändring av öppettider under våren -24

För att kunna utföra denna satsning för personalen väljer vi att stänga lite tidigare torsdagar under våren, på så vis får alla samma möjlighet till ett gemensamt träningspass i veckan.

Vi har förståelse för att detta också påverkar vår tillgänglighet denna tid för er som kan behöva komma i kontakt med oss just då. Men räkna med att vi står redo som alltid för att hjälpa er i era ärenden på de nya öppettiderna, med mer energi än någonsin!

Nya öppettider:
Mån-ons: 07.30-16.00 / Tor-fre 07.30-15.00

(Som vanligt skickar vi alla webbordrar som läggs 30min innan stängning samma dag)

Utmanar kollegan i ett träningspass på gymmet
Föreläsning med PT från Friskis & Svettis för att introducera vår nya friskvårdssatsning
Föreläsning om träning och kost
Redo för friskvårdsträning med alla kollegor

Kort om Friskis & Svettis Jönköping

Friskis Jönköping har över 30 års erfarenhet av träning. Av rolig träning som ger rörelseglädje och träningslust. Detta tillsammans med kvalitet, lättillgänglighet, både spets och bredd för elittränad eller nybörjare och massor av härlig musik.

Sammanlagt har hela Friskis över en kvarts miljon medlemmar. 17 000 av dem finns i Friskis Jönköping, som har sex anläggningar: City Jönköping, Skeppsbron jönköping, Huskvarna, Torsvik, Värnamo, Växjö, Eksjö och Nässjö.

De har över 500 funktionärer - PTs, ledare, värdar och tränare som levererar träning av högsta kvalitet i lokaler med en inbjudande premiumkänsla.

Källa: @Friskis Jönköping på LinkedIn

Har du frågor?
Profilbild Internordic Niklas HNiklas Holmquist

VD / tf Försäljningschef

075 - 24 24 129

Skicka e-post Skicka e-post

Kundsupport hjälper dig

Vår kundsupport svarar på alla typer av frågor via telefon eller e-post.

phone 075-24 24 956

Skicka e-post Skicka e-post