Lediga jobb

 

Internordic, Söker noggrann, arbetsam och kundorienterad lagerarbetare

Internordic har ett av Sveriges bredaste sortiment av lager och tätningar. Vi samarbetar med noga utvalda tillverkare över hela världen och fungerar som deras sälj- och marknadsorganisation i Sverige. Genom vår höga marknadsnärvaro, kunskap och service tillför vi mervärde till produkterna och blir på så sätt en värdeskapande länk mellan tillverkare och kunder. Vi är 36 personer och omsätter ca 110 MSEK. Vårt huvudkontor är beläget i Nässjö.

Internordic söker nu en ansvarstagande och initiativrik tjej eller kille till vårt lager i Nässjö Vi söker dig som är nogrann, arbetsam och kundorienterad.
Krav Körkort (B) och truckkort.

Har du frågor om tjänsten? kontakta Nicklas Karlsson, nicklas.karlsson@internordic.com eller 075-24 24 961 Ansökningar behandlas fortlöpande

Teknisk Säljare till tätningar och låselement

Internordic söker dig som vill arbeta med teknisk försäljning i ett företag med högt kundfokus och god sammanhållning. Denna säljtjänst är inom affärsområde Tätningar & Låselement som marknadsför och säljer alla typer av tätningar såsom hydraulik, radialtätningar, o-ringar men också kundanpassade lagerlösningar samt låselement

Vi erbjuder ett stimulerande säljarbete där du ansvarar för ett säljdistrikt med en köpande kundbas och med en god tillväxtpotential. Du arbetar med personlig försäljning mot den seriemässigt tillverkande industrin i Sverige. Du blir en viktig medarbetare i ett starkt företag med goda tillväxtplaner. Din målsättning är att öka både försäljning och antalet köpande kunder. Placeringsort för tjänsten är Nässjö.

Vi söker dig som har erfarenhet från teknisk relationsförsäljning B2B med dokumenterat goda resultat alternativt arbetslivserfarenhet från konstruktion eller annan likvärdig teknisk erfarenhet. För att lyckas i din roll har du en hög aktivitetsnivå, är målfokuserad och uthållig. Som person är du strukturerad med hög egen drivkraft och god självkännedom. Du trivs i sociala situationer och har lätt för att skapa förtroende och bygga relationer med andra. Vidare sätter du kunden i fokus och din förmåga att se lösningen på deras problem gör dig framgångsrik och delaktig i deras utveckling. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vill du vara en del av ett stabilt företag som sätter kunden och medarbetaren i fokus, välkommen med din ansökan.

God engelska i tal och skrift samt körkort B är krav.

I den här rekryteringen samarbetar vi med Ny Position som arbetar med rekrytering av ledande befattningar och specialister. För mer information om tjänsten kontakta Ida Jergell på telefon 036-330 09 02. Vi önskar din ansökan snarast dock senast den 4 Mars 2018.

Internordic box1

Kundsupport hjälper dig

Contact us

Ring oss

Växel: 075-24 24 940

Ring oss

Epost: info@internordic.com

 

Chat: Chatta med oss

 

Övriga kontaktuppgifter

Internordic box2