• 15 000 artiklar Över 15 000 artiklar på lager
  • Snabba leveranser Webborder innan 16:00 skickas samma dag
  • Lager Vi samarbetar med ledande tillverkare

Välkommen till internordics trainee utbildning

 

Har du ett genuint teknikintresse och vill utmanas och få en rivstart i din utveckling inom försäljning eller marknad?
Bra, då ser vi gärna att du läser mer om vårt Traineeprogram på Internordic!

Vi söker dig som är i början på din karriär, som brinner för teknik och som vill lära dig mer om försäljning. Internordic har god tillväxt och vi har ett ständigt behov av att få in kompetenta medarbetare i organisationen. Trainee-utbildningen på Internordic innebär sex månaders betald utbildning i företaget. Genom traineeprogrammet får du en bred insyn inom vår verksamhet och efter utbildningen är vår vision att kunna erbjuda dig en tjänst inom företaget som säljare eller produktansvarig.

Utbildningen är uppdelad i fyra block där du bland annat kommer att få lära känna företaget och våra värderingar, träffa våra kunder genom kundsupport samt på fältet tillsammans med säljare och du kommer bli en riktig fena på våra produkter genom kontinuerliga produktutbildningar. Fjärde och sista blocket kommer du arbeta med ett projektarbete. Projektet kommer bestämmas under utbildningens gång då det kan ha flera inriktningar beroende på vilken typ av profil du är. Projekten brukar vara inom sälj, marknad eller inom produkt.

I rekryteringsprocessen arbetar vi tillsammans med Ny Position. Vid frågor om tjänsten eller ansökan är du varmt välkommen att kontakta Lydia Karlsson på 070 280 24 24. Vi önskar din ansökan senast den 30 november. 


Utbildningsprogrammet vad är det som ingår?  

Utbildningen är uppdelad i fyra block och två uppdelade aktiviteter. vilket är följande:
 
Introduktion: Första blocket i utbildningen är din introduktion, Du får lära känna företaget, våra värderingar och vårt arbetssätt samt vilka avdelningar som finns på Internordic. Detta block håller på cirka 2 veckor.

Arbeta på lagret: Andra blocket låter dig känna och se produkterna och få en inblick i hur de fungerar. Du får en grundlig utbildning i hur det är att jobba på lagret, och du får lära dig packa ordrar till våra kunder och hjälpa till att lasta in nytt gods på hyllorna. Detta block sker under 4-6 veckor

Arbeta på kundsupport: Tredje blocket som är på vår kundsupport får du lära känna våra kunder. Lära dig vilka olika typer av kunder vi har på
Internordic. Du får lära dig mer om produkterna vi säljer och mer om vårt affärssystem och hur man jobbar i det. Detta block håller på under 2-3 månader. 

Projektarbete: Fjärde och sista blocket kommer du arbeta med ett projektarbete. Projektet kommer bestämmas under utbildningens gång då det kan ha flera inriktningar beroende på vilken typ av profil du är. Projekten brukar vara inom sälj, marknad eller inom produkt. Detta block håller på under 1-2 månader.     


Produktutbildningar och sambesök med säljare:  Under din traineeutbildning kommer du också att ha kontinuerliga produktutbildningar som sker uppdelat under hela utbildningen och sker samtidigt som övriga inom bolaget har produktutbildningar. Under din utbildningsperiod kommer du också att åka på sambesök med våra säljare för att få en inblick i hur säljarens vardag och arbetsuppgifter fungerar.


Kundsupport hjälper dig

Vår kundsupport svarar på alla typer av frågor via telefon, chatt eller e-post.

075-24 24 956

Skicka e-post

Chatta