• 15 000 artiklar Över 11 000 artiklar i lager
  • Utleverans samma dag Webborder 30min innan stängning skickas samma dag
  • Lager Vi samarbetar med ledande tillverkare

Affärside & koncept

Internordic skall genom personlig försäljning med hög kompetens marknadsföra och sälja lagringar, tätningar och låselement till seriemässigt tillverkande industri och strategiska slutförbrukare. Eftermarknad skall bearbetas genom ett återförsäljarnät.
 

Kunnig och serviceinriktad personal

Vår personal är specialister och har mångårig erfarenhet inom olika områden. Vi sätter en ära i att ge en service som innebär att du blir mer än nöjd med både produkt och med bemötandet.

Produktutveckling

Vi strävar alltid efter en bättre lösning för dig. Genom ett nära samarbete med kunder och tillverkare utvecklar vi vårt sortiment så att det ska passa våra kunders behov.

Världsledande leverantörer

Internordic ger dig alltid den optimala lösningen för dina behov. Vi samarbetar med ledande producenter i Europa och Asien för att säkerställa optimal funktion.

Effektiv logistik för just-in-time

Vi möter kundernas högt ställda krav på leveransprecision med en effektiv organisation. Vid en order innan kl. 16.00 av lagerförda produkter sker utleverans samma dag.

Rätt och säkerställd kvalitet

Vi ger dig alltid rätt kvalitet för dina behov. Tillsammans kan vi välja den produkt, och den tillverkare, som passar dig bäst. För att säkerställa rätt kvalitet är vi certifierade enligt ISO 9001:2015. Vår omsorg om miljön dokumenteras enligt ISO 14001:2015.

Brett sortiment

Bredden i sortiment är något av vår styrka. Oavsett vilka behov du har kan vi alltid erbjuda en lösning som motsvarar eller överträffar dina förväntningar. Internordic har en omfattande lokal lagerhållning vilket gör att vi kan erbjuda snabba och säkra leveranser. Genom vårt kvalitets- och logistikcenter i Kina har vi bred erfarenhet av produktion och transporter från Asien. Vår lokala närvaro i Kina gör att vi snabbt kan kommunicera och anpassa oss efter våra kunders behov. Läs mer om detta koncept här.


Affärside & koncept
Kundsupport hjälper dig

Vår kundsupport svarar på alla typer av frågor via telefon, chatt eller e-post.

phone 075-24 24 956

Skicka e-post Skicka e-post

comments Chatta