NTN-SNR - Komplett lagersortiment

NTN SNR logotype

NTN/SNR är en av världens största lagertillverkare, med en marknadsandel på över 11%. En fullserviceleverantör med global täckning som är världsledande i teknikutveckling.

Företaget grundades 1918 och har huvudkontoret i Osaka, Japan, med kontor i 19 länder. Fabriker i tio länder tillverkar närmare en miljard lager/år med en omsättning på ca 30 miljarder SEK. Över 17 000 anställda arbetar med att producera, sälja, utveckla och serva människor och företag över hela världen. Med fabriker i ett globalt nät är NTN/SNR en ledande lagerleverantör till såväl fordonsindustrin som övrig industri.

Bland produkterna utmärker sig den högeffektiva gummi-standardtätningen ”LLU”, Long-Life lager i ”LH” och ”TMB/TAB”-serierna som tillverkas i specialbehandlat stål. Utöver tillverkning av lager i alla dimensioner och typer är NTN också ledande leverantör av kompletta lagrade drivaxlar som är en nyckelkomponent i drivlinan på fordon.

Företag som använder lager från NTN/SNR

Bland referenserna i fordonsindustrin finns Honda, BMW, Opel, Volswagen, Porsche, Daimler Benz, Ford, SAAB, Scania. Till övrig industri finns kunder som Bosch, Siemens, AEG, Kawasaki, Canon och Rank Xerox. NTN levererar också till tågindustrin i Japan, bl a snabbtåget Shinkansen.

Besök: www.ntn-snr.com

NTN/SNR i vårt sortiment

Vi saluför bland annat kullager, nållagerlagerenheterdelbara lagerhus från NTN/SNR.

 

Internordic box1

Kundsupport hjälper dig

Contact us

Ring oss

Växel: 075-24 24 940

Ring oss

Epost: info@internordic.com

 

Chat: Chatta med oss

 

Övriga kontaktuppgifter