LS - Led och länklagerLS är en av världens ledande tillverkare av ledlager och länkhuvud. Vi säljer även axialledlager och vinkelkontaktledlager från LS.
Företaget, som bildades 1958, har kontor och fabrik med ca 1 000 anställda i Zhanghou, mellan Honkong och Shanghai. De har ett brett sortiment med 3 000 olika typer och en årlig produktion av 15 miljoner led- och länklager. Årsomsättningen är cirka 650 miljoner SEK, varav cirka hälften säljs export.

Företaget är noterat på Shanghaibörsen. LS har kvalitets- och miljösystem som är certifierade enligt ISO/TS1649, VDA6, ISO17025,TüV-Cert. och ISO14001. Har dessutom ett omfattande forskningsinstitut för led- och länklager i Kina. Bland alla typer som LS tillverkar utmärker sig en unik ”Long-Life”- variant som på ett enkelt och effektivt sätt avsevärt förlänger brukbarhetstiden och kapaciteten på produkten. LS tillverkar även ett brett sortiment av produkterna i rostfritt med en god tillgänglighet på dessa produkter.

Företag som använder led och länklager från LS

Bland referenserna finns ett flertal kända företag som t ex Caterpillar, Daimler Benz, Linde, Steyer, SKF, Hägglund Drives, Kalmar truck, Scania och Stacke Hydraulik.

http://www.ls.com.cn/

 

Internordic box1

Kundsupport hjälper dig

Contact us

Ring oss

Växel: 075-24 24 940

Ring oss

Epost: info@internordic.com

 

Chat: Chatta med oss

 

Övriga kontaktuppgifter