GAPI - O-ringar

 

Gapi S.p.A grundades i början av 60-talet och har med tiden, tillsammans med ett antal systerföretag bildat Gapi Group. Med huvudkontor och produktion i Bergamo, Italien erbjuder Gapi ett stort lager av O-ringar.

De lagerför idag ca 3500 olika dimensioner i material som NBR, HNBR, FKM, MVQ och EPDM. Man erbjuder dessutom, kundspecifik tillverkning där toleranskraven kan tänkas vara högre samt utveckling av kundanpassade gummiblandningar.

Gapi levererar idag ca 35% till bilindustrin, 35% till en blandad kundkrets och 10% vardera till elektronikbranschen, kemiska industrin och gasindustrin.De producerar allt från egen sammansatt gummiblandning till färdig produkt vilket ger dem en helhetskontroll och spårbarhet av produkterna. Normalt för Gapi gäler måttolleranser enligt DIN 3771/1 och ISO3601/1. Accepterade gränsvärden för defekter och ytfel enligt DIN 771/4. På begäran finns möjlighet till s.k. "Zero defect"-kontroll på många av dimensionerna. Gapi är kvalitetscertifierat enl. ISO 9001:2000.

Besök GAPI

 

Internordic box1

Kundsupport hjälper dig

Contact us

Ring oss

Växel: 075-24 24 940

Ring oss

Epost: info@internordic.com

 

Chat: Chatta med oss

 

Övriga kontaktuppgifter